Katja Budde

Wat ik doe

Brainspotting in Utrecht 

In 2019 maakte ik kennis met brainspotting. Sindsdien ben ik er gefascineerd door en werk ik er mee. Brainspotting helpt je om buiten je normale gedachtenpatronen te komen. Je raakt andere, diepere, onbewustere lagen aan op fysiek en geestelijk vlak. Confronterend, bijzonder en verhelderend. Het is alsof je wezen opgeruimd wordt.

Ik begeleid je bij het proces waarmee jouw brein de heling zelf regelt. Zo werk je rechtstreeks aan je probleem zonder al te veel analyseren of er veel over te praten.

Als coach in Utrecht begeleid ik sinds 1996 individuen en professionals bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik help loopbaancliënten bij het vinden van passend werk. En coach teams om (weer) beter samen te gaan werken.

Senior coach

Vanaf 2007 ben ik geregistreerd als Senior Practitioner Coach® bij de NOBCO, beroepsvereniging voor coaches.
Ik onderschrijf de Internationale Ethische Code en het Klachtenreglement van de NOBCO | EMCC.
Lees hier wat anderen over mij zeggen.

Mijn kracht

 • scherpe waarneming en analyse
 • integer en confronterend de vinger op de zere plek
 • humorvol, oordeelvrij en licht
 • duidelijk, concreet en praktisch: hoe werkt het en hoe doe je het
 • een open en veilig leerklimaat vanuit betrokkenheid
 • resultaatgericht en op maat
 • ingewikkelde dingen worden eenvoudig

Mijn scholing  o.a.

 • brainspotting fase 1, 2 en 3
 • masterclass 2021
 • deep democracy
 • teamcoaching
 • oplossingsgericht coachen
 • contextuele benadering
 • organisatieopstellingen
 • familieopstellingen
 • ITIP
 • train de trainer Kernkwaliteiten
 • dramatherapeut
 • dramadocent

Sociaal ondernemerschap

Ik draag graag bij aan de maatschappij. Daarom hanteer ik verschillende tarieven voor particulieren; het Robin Hood-principe noem ik dat. Hoe kleiner je portemonnee hoe minder je betaalt en andersom. Zo kunnen alle mensen toegang krijgen tot begeleiding bij mij.

Daarnaast begeleid ik mensen die het écht niet kunnen betalen voor een prikkie (neem contact met me op als je ervoor in aanmerking wilt komen).

     


Brainspotting in Utrecht
       

Katja Budde ~ geregistreerd senior coach Nobco
De beste beweging is de volgende