KATJA BUDDE

Brainspotting in Utrecht

Sinds 1996 help ik vanuit Utrecht mensen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat ik doe

In 2019 maakte ik kennis met brainspotting. Sindsdien ben ik er gefascineerd door en werk ik er mee. Brainspotting helpt je om buiten je normale gedachtenpatronen te komen. Je raakt andere, diepere, onbewustere lagen aan op fysiek en geestelijk vlak. Confronterend, bijzonder en verhelderend. Het is alsof je wezen opgeruimd wordt.

Ik begeleid je bij het proces waarmee jouw brein de heling zelf regelt. Zo werk je rechtstreeks aan je probleem zonder al te veel analyseren of er veel over te praten.

Als coach in Utrecht begeleid ik sinds 1996 individuen en professionals bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik help loopbaancliënten bij het vinden van passend werk. En coach teams om (weer) beter samen te gaan werken.

25 jaar ondernemer!
In september 1998 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer. Toen was het een waagstuk, en een vraagstuk; durf ik dat, kan ik dat? Nu ben ik 25 jaar verder. En trots op mezelf dat nog steeds met veel plezier mijn eigen zaak run!

Senior Coach

Ik ben geregistreerd psychosociaal therapeut bij de NFG (Nederlandse federatie gezondheidszorg). Bij de NOBCO ben ik geregistreerd Senior Practitioner Coach®, beroepsvereniging voor coaches.

Ik onderschrijf de Ethische code van het NFG en de Internationale Ethische Code en het Klachtenreglement van de NOBCO | EMCC.
Lees hier wat anderen over mij zeggen.

Sociaal ondernemerschap

Ik draag graag bij aan de maatschappij. Daarom hanteer ik verschillende tarieven voor particulieren; het Robin Hood-principe noem ik dat. Hoe kleiner je portemonnee hoe minder je betaalt en andersom. Zo kunnen alle mensen toegang krijgen tot begeleiding bij mij.

Daarnaast help ik mensen die het écht niet kunnen betalen voor een prikkie (neem contact met me op als je ervoor in aanmerking wilt komen).

Mijn kracht

 • scherpe waarneming en analyse
 • integer en confronterend de vinger op de zere plek
 • humorvol, oordeelvrij en licht
 • duidelijk, concreet en praktisch: hoe werkt het en hoe doe je het
 • een open en veilig leerklimaat vanuit betrokkenheid
 • resultaatgericht en op maat
 • ingewikkelde dingen worden eenvoudig

Mijn scholing o.a.

 • deep democracy
 • teamcoaching
 • oplossingsgericht coachen
 • brainspotting phase 1, 2, 3 en masterclass

 • contextuele benadering
 • organisatieopstellingen
 • familieopstellingen
 • ITIP
 • train de trainer Kernkwaliteiten
 • dramatherapeut
 • dramadocent
hoofd boven het maaiveld

Coaching in Utrecht ǀ Katja Budde ǀ geregistreerd senior coach Nobco.

Lees hier de ervaringen van anderen.
Of hier reviews op Google.

Katja Budde Brainspotting in Utrecht